ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA KADİR GECESİ İKRAMI

Nisan 28 ,2022

Şehzadeler Belediyesi, bir geleneğini daha yaşatarak Kadir Gecesi’nde namaz sonrası vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Şehzadelerde vatandaşlar mübarek Kadir Gecesi’nin feyzinden faydalanmak için camilere akın etti. Şehzadeler Belediyesi, her önemli gecede olduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde de Hatuniye Camisi’nde namaz sonrası vatandaşlara ikramlarda bulundu. İki yıllık pandemi sürecinin ardından yeniden düzenlenen etkinlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, İl Müftüsü Mustafa Soykök ve Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu da yer aldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  tek tek vatandaşların mübarek gecelerini tebrik ederek,  ikramlardan dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikramlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Başkan Çelik  “Şehzadeler Belediyesi olarak her mübarek gecede olduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde de hemşerilerimize ikramlarda bulunuyoruz. Mübarek Kadir Gecesi’nin Şehzadelerimize, hemşehrilerimize,  vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Kadir gecesini huşu içerisinde hep birlikte yaşamayı ve bayrama ulaşmayı diliyorum.” şeklinde konuştu.