ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN 19 MAYIS'A ÖZEL TURNUVA

Mayıs 18 ,2023



Şehzadeler Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar kupalarını törenle aldı.

 

Şehzadeler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Emin Kaçar Spor Tesislerinde futbol turnuvası düzenledi. Turnuvada Nurlupınar Spor, Yıldız Spor, Şehitler Futbol Kulübü ve Yunusemre Belediyespor takımları şampiyonluk kupası için mücadele etti. Çekişmeli geçen maçlar sonrasında dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi. Turnuvada şampiyonluğu Yıldız Spor alırken, ikinci Nurlupınar Spor üçüncü Şehitler Futbol Kulübü oldu.

Törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da bir turnuva düzenlediklerini ifade ederek  şöyle konuştu;  "Her yıl ayrı kategorilerde turnuvamızı düzenliyoruz. Bu sene on yaşındaki çocuklarımızdan oluşan 4 tane takımımız turnuvaya katıldı. Centilmence yarıştılar birazdan da kupalarını vereceğiz. Şu anda Şehzadeler Belediyesi olarak yaptığımız Emin Kaçar Spor Tesislerindeyiz. Belediye olarak burayı yaptık ve tamamen amatör sporumuzun hizmetine sunduk. İlçemizdeki hatta ilimizdeki amatör futbol takımları burada antrenmanlarını yapıyorlar. Yine spor okulu faaliyetlerimiz kapsamında hafta sonları  yüzlerce çocuğumuz burada futbol eğitimleri alıyor. Bütün masraflarını biz karşılıyoruz. Yeter ki ilçemizdeki çocuklarımız daha çok spor yapabilsinler arzusundayız. Böylesi bir eseri ilçemize kazandırdığımız ve amatör spora gönül vermiş Kasap Emin açar ağabeyimizin  adını verdiğimiz için çok mutluyuz. Turnuvaya katılan takımlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Hepinizin , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" Daha sonra ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini Başkan Çelik'in elinden aldı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45