ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDE HUMMALI DEPREM SEFERBERLİĞİ

Şubat 07 ,2023



Şehzadeler Belediyesi ekipleri, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında yapılan yardımları bölgeye ulaştırmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Vatandaşların belediyeye getirdiği ya da evlerinden alınmasını istediği yardım paketleri, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere  toplanma merkezine hummalı bir çalışmayla ulaştırılıyor.

 

Manisa Valiliği öncülüğünde depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Hayırsever Manisalılar hazırladıkları yardım paketlerini bölgeye ulaştırmak üzere yetkililere teslim edebilmek için bir birleriyle yarışıyor. Şehzadeler Belediyesi de ekiplerini bu kampanya kapsamında seferber etti.  Belediye görevlileri,  vatandaşların gerek belediye Beyaz Masa birimine getirdiği gerekse de evinden teslim etmek isteği paketleri  alarak toplanma merkezine ulaştırmak için hummalı bir çalışma yürütüyor.  Toplanma merkezine ulaşan paketler burada tasnif edilerek  kamyonlara yükleniyor ve deprem bölgelerine sevk ediliyor.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye olarak depremin hemen akabinde deprem bölgesinde görev yapmak üzere  12 araç, alet ekipman ve 25 personelden oluşan bir konvoy gönderdiklerini hatırlatarak,  belediye personellerinin depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında da seferber edildiğini söyledi.  Vatandaşların yardım bölgesine göndermek  istediği yardım paketlerini  belediye çalışanlarının evlerden tek tek toplayarak  toplanma merkezine ulaştırdığı bilgisi veren Başkan Çelik  "Gün tek yürek tek bilek olma günüdür dedik ve bütün personellerimizle seferber olduk.  Gerek vatandaşlarımızın belediyemiz Beyaz Masa birimine getirdiği gerekse de evlerden arkadaşlarımızın topladığı yardımlar  Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine teslim ediliyor ve tasniflenerek bölgeye ulaştırılıyor. Hayırsever Manisalılara kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum.  Yardımların bölgeye ulaşması için canla başla çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Rabbim daha beterinden korusun. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyenlere bir an önce ulaşılabilmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Taralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. " dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45