ŞEHZADELER BELEDİYESİ CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPTI

Nisan 09 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın talimatıyla harekete geçen  Şehzadeler Belediyesi ekipleri,  ilçedeki camilerde bayram temizliği yaptı. Şehzadelerdeki camiler pırıl pırıl yapılarak bayram namazına hazır hale getirildi.

Şehzadeler ilçesinde bulunan camiler, Ramazan Bayramı öncesinde temizlik ve düzenleme çalışmalarıyla yeniden canlandırıldı. Şehzadeler Belediyesi ekipleri, camileri bayram namazı için hazır hale getirmek amacıyla titiz bir çalışma yürüttü. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın talimatıyla harekete geçen  belediye ekipleri, camilerin iç ve dış temizliğini yapmanın yanı sıra, namaz saflarını düzenleyerek bayram namazı için gerekli olan hazırlıkları tamamladı. Camilerin halılarının temizlenmesi, pencerelerin silinmesi, avluların ve çevrenin düzenlenmesi gibi bir dizi işlem, bayram öncesinde tamamlandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay yaptığı açıklamada, "Camiler, toplumumuzun manevi hayatında çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu sebeple, camilerimizin temiz ve düzenli olması bizim için son derece önemlidir. Ramazan Bayramı öncesinde camilerimizi temizleyerek, ibadet edenlerin huzurlu bir şekilde bayram namazını kılabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. İlçe halkımızın bayramını en güzel şekilde geçirmesini temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.