ŞEHZADELER BELEDİYESİ ANDIRIN'DA BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURDU

Mart 25 ,2023

Şehzadeler Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde bin kişilik iftar sofrası kurdu.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ramazan'ın ikinci iftarını burada depremzede vatandaşlar ile birlikte yaparak " Biz buraya sadece lokmamızı paylaşmaya değil, duygularımızı paylaşmaya dayanışmamızı ortaya koymaya, kardeşliğimizi göstermeye  geldik" dedi.

Şehzadeler Belediyesi, asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Adıyaman'da depremzedeler için açtığı 5 bin kişilik sofrasını  Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine de taşıdı.  Ramazan vesilesiyle Şehzadeler Belediyesi  Andırın ilçesinde bin kişilik iftar sofrası kurdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Ramazan'ın ikinci iftarını  Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Tonguç ile birlikte Andırın'da kurulan  iftar sofrasında  açtı. Kurulan iftar sofrasında depremzede vatandaşlara hitap eden Başkan Çelik önce onların Ramazanı şerifini tebrik etti ve şöyle devam etti; " Biz buraya sadece lokmamızı paylaşmaya değil, duygularımızı paylaşmaya dayanışmamızı ortaya koymaya, kardeşliğimizi göstermeye  geldik. Hepinize geçmiş olsun.  Vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ile tüm yaraları saracağız.  Tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin" Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ise Şehzadeler Belediyesi ve Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.