Ramazan'ın ruhuna uygun etkinlikler organize ediyoruz

Haziran 17 ,2016

Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası, hayırsever iş adamı Ersan Atılgan’ ın katkılarıyla Selimşahlar Mahallesinde kuruldu. Şehzadeler Belediyesi olarak 3 yıldır dolu, dolu ramazan programları hazırladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Rabbim hepimize sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Her gün farklı bir mahallede mahalle iftarları düzenleyen Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası Selimşahlar Mahallesinde kuruldu. Şehzadeler Belediyesi ve Manisalı hayırsever, eski Belediye Başkanı Ersan Atılgan’ın birlikte düzenlediği iftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Salı, Manisa eski Belediye Başkanı Ersan Atılgan, Belediye Meclis Üyeleri Selman Keresteci, Şerif Gül, Mehmet Emin Çipiloğlu, Mehmet kavas, Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurulan iftar sofralarıyla insanlar arasındaki bağların daha da kuvvetlendiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle iftar soframıza katılımlarınız nedeni ile hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına kavuşturmayı da nasip etsin inşallah. Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl 3.yılımız, Ramazan’ ı dolu, dolu yaşıyoruz. Mahallelerimizde, şehrimizin meydanında onbinlerce vatandaşımızla iftar sofralarında ve Ramazan etkinliklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan’ın ruhuna uygun etkinlikler organize ediyoruz. Bir oluyoruz, iri oluyoruz, birlikte oluyoruz. Hep bir arada lokmamızı paylaşıyoruz, duygularımızı paylaşıyoruz. Birliğimizi, berberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiriyor aramızda ki bağları kuvvetlendiriyoruz. Zaten Ramazan’ da bunu gerektiriyor. Çok şükür bir inanç birlikteliğimiz var, duygu ve tarih birlikteliğimiz var. Bunun örneklerini de bu güzel topraklarda hep birlikte yaşıyoruz ve yaşatan Allah’ a da hamd ediyoruz. Bugünkü kurulan bu iftar soframızın hayırseveri, şehrimize büyük hizmetleri olmuş, değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Ersan Atılgan büyüğümüzdür. Geçen yıl Ertürk işletmesi adıyla destekte bulunmuşlardı, bu yılda aynı şekilde destek olarak aramızdadır kendisi. Ben değerli büyüğüm Ersan Atılgan ağabeyime ve Atılgan ailesine tüm destekleri nedeni ile yürekten teşekkür ediyorum” dedi.