Miniklerin Meyveleri Şehzadeler 'den

Şubat 25 ,2016



Şehzadeler Belediyesi okul bahçelerini meyve ağaçları ile donatıyor. Uygulanacak proje ile Şehzadeler ilçesindeki ilkokul bahçelerine toplamda bin adet meyve ağacı dikimi gerçekleştirilecek. Meyve vermeye hazır halde olan fidanların dikimlerine başladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Okul bahçelerine dikimini yaptığımız bu ağaçlar kısa sürede meyve verecek, bu meyveler ise minik öğrencilerimize dağıtılacak” dedi.

Şehzadeler Belediyesi okul bahçelerini meyve ağaçları ile donatıyor. İlçe genelindeki ilkokul bahçelerine proje kapsamında toplamda bin adet meyve ağacı dikimi yapılacak. İlk olarak Hamzabeyli Mahallesi ilkokulunda başlayan proje nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Hamzabeyli İlkokulu Müdürü Sevgüzel Güç “Hamzabeyli ilkokulu bahçemizde Şehzadeler Belediyesi tarafından Meyve ağaçları dikiliyor. Bu Meyve ağaçlarında yetişecek Meyvelerden yiyecek olan öğrencilerimizin daha sağlıklı bir şekilde büyüyeceğine inanıyorum. Yapılan bu çalışmadan dolayı Şehzadeler Belediyemize ve Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MEYVE FİDANI DİKİMİ DEVAM EDECEK”

İlkokul bahçelerine meyve ağacı dikimlerini sürdüreceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her alanda destek oluyoruz. Gerek öğrencilerimize gerekse okul binalarımıza hizmetlerimiz aratarak sürüyor. Yeni başlattığımız proje ile hem okullarımızı ağaçlandırıyoruz hem de çocuklarımızın dalından meyve yemelerini sağlamış olacağız. Bu bağlamda bu gün Hamzabeyli İlkokulumuzda başlattığımız projemiz kapsamında Şehzadeler ilçemizde ki tüm ilkokul bahçelerine meyve ağaçlarının dikimlerini yapacağız. İlk etapta bin adet meyve ağacını toprakla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu ağaç dikimlerimiz ihtiyaca ve talebe göre devam edecektir. Okul bahçelerimize diktiğimiz bu ağaçlardan yetişecek meyveleri de minik öğrencilerimiz yiyecek. Bu projemizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45