Manisalılar Başkomutanın çağrısına uydu

Ağustos 09 ,2016

Manisalı Vatandaşlar Demokrasi Nöbetlerinde Meydanları boş bırakmıyor. Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Nöbetlere Çarşamba gününe kadar devam ediyoruz” çağrısıyla Meydanları yeniden doldurdu.

Geçtiğimiz Pazar günü tüm Türkiye’ de meydanlarda yapılan Demokrasi ve Şehitler mitinginin ardından Demokrasi Nöbetinde Meydanlar yine hınca, hınç doluydu. Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Demokrasi Nöbetine Manisalı vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanında’ ki Demokrasi Nöbetine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak 15 Temmuz şehitleri için okunan Kuran-ı Kerim ile başlayan Demokrasi Nöbeti gecenin ilerleyen saatlerinde Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımının konseri ile devam etti. Mehter konserinin ardından Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara 15 Temmuz darbe gecesi ile ilgili hazırlanan videolar izletildi. İzletilen videolar arasından yer alan ve Türkiye’nin AK Parti dönemi öncesi ile AK Parti dönemi sonrasını anlatan belgesel filmi izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sabahın ilk saatlerine kadar vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tuttular.