Manisalı Rektör'den Başkan Çelik'e ziyaret

Kasım 02 ,2016



Ege Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Cüneyt Hoşcoşkun, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ege Bölgesinin en büyük üniversitesi olan Ege Üniversitesinin rektörünün Manisalı olmasından büyük bir gurur duyduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Göreve başladığı ilk günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in kendisine tebrik ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Rektör Hoşcoşkun “Manisa çocukluğumun, öğrenciliğimin geçtiği atalarımın yaşadığı bir yer. Şehzadeler Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Şehzadelere yapmış olduğu hizmetler nedeni ile kendisini kutluyorum. Rabbim sağlık ve sıhhat içerisinde daha çok hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Değerli Başkanımızın daha iyi hizmetler yapacağına olan inancım tamdır. Ben Şehzadeler Belediyesinin sıfırdan kurulan bir belediye olduğunu biliyordum ancak öğrendiğim kadarı ile Belde Belediyelerden gelen yükler ile eksiden başlayan bir belediye. Şehzadeler Belediyesinin eksiden kurarak bugünkü haline getirdiği için Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyor, kendisi ile guru duyuyorum. Benimde Manisalı olmam asabi ile memleketime yaptığı hizmetler nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Manisalı hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum” dedi.

“MANİSALILAR OLARAK HER ZAMAN REKTÖRÜMÜZÜN YANINDA OLACAĞIZ”

Ege Bölgesinin en büyük Üniversitesinin Rektörü’nün Manisalı olmasından büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Türkiye’nin en büyük Üniversitelerinden birisi olan Ege Üniversitesinin Rektörü olan değerli hemşerimiz ve ağabeyimiz bugün bizleri ziyaret ederek şereflendirdiler.  Nazik ziyaretleri nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Böylesine büyük bir üniversitenin başında Manisalı bir hemşerimizin bulunması bizlere guru veriyor. Çok mutlu oluyoruz. Kendisini göreve başladığı ilk günlerde ziyaret etmiştik. Manisalılar olarak, Belediyeler olarak her zaman değerli hocamızın yanında olacağız. Adıyla anıldığı gibi üniversitemizin ismi Ege Üniversitesi, tüm Ege’nin üniversitesi, dolayısı ile bizim de üniversitemiz. Değerli hocamız Profesör Doktor Cüneyt Hoşcoşkun hocamıza evinize hoş geldiniz diyor, ziyareti nedeni ile çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45