Manisa Demokrasi için tek yürek

Ağustos 01 ,2016

15 Temmuz’dan itibaren devam eden Demokrasi Nöbetlerinde geçtiğimiz akşam yapılan sema gösterisi, Meydanı dolduran vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Her gece Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce vatandaş ellerindeki bayraklarla meydanı adeta kırmızıya boyadı.

Demokrasi Nöbetlerinin 16.gününde Cumhuriyet Meydanı ilk günkü gibi binlerce Manisalıyı ağırladı. Demokrasi Nöbetinin 16.gününde Cumhuriyet Meydanına binlerce vatandaşın yanı sıra Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanvekili İsmail Önal ve Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve üyeleri katıldı. Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar, okunan mehter marşları ve türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiler. Kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan Demokrasi Nöbeti, sanatçı Ömer Faruk Altunağa’nın tasavvuf müziği konseri ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sanatçı ile birlikte sahneye çıkan Sema ekibi yaptığı sema gösterisi ile Meydanı dolduran vatandaşların büyük beğenisini topladı.  Sabahın ilk saatlerine kadar süren Demokrasi Nöbetinde Cumhuriyet Meydanını dolduran Manisalılar ellerindeki Türk bayrakları ile meydanı adeta kırmızıya boyadılar.