Kuşlubahçe'nin yeni gözdesi Şehit Ömer Halisdemir parkı

Temmuz 27 ,2017



Şehzadeler Belediyesi tarafından Kuşlubahçe Mahallesinde yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı, mahalle halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Yeni yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı nedeni rahat bir nefes aldıklarını ifade eden mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e teşekkür ettiler.

Kuşlubahçe Mahallesinde tamamı Şehzadeler Belediyesi imkânları ile yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı, mahalle halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Havaların sıcak olması nedeni ile gece geç vakitlere kadar parkı dolduran vatandaşlar, Mahalleye kazandırılan yeni park alanı nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Şehzadeler Belediyesi olarak, 65 Mahallede yaşayan 170 bin vatandaşımızın tamamının daha güzel bir Şehzadeler ’de yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bilindiği gibi Kuşlubahçe Mahallemizde böylesine bir sosyal donatı alanının eksikliği hissediliyordu. Şehzadeler Belediyesi olarak tamamen belediyemizin iş makineleri, çalışanları ve imkânları ile atıl durumda bulunan alanı park alanına çevirerek, ismini de 15 Temmuz Kahramanı olan Şehit Ömer Halisdemir koyup halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Bu şekilde hem 15 Temmuz Kahramanımızı gelecek nesillere aktarma imkânı bulduk hem de Kuşlubahçe Mahallemize güzel bir park alanı yapmış olduk. Yaz aylarının çok sıcak olması nedeni ile Şehit Ömer Halisdemir parkı vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Geceleri evinde hazırlamış olduğu ikramlarla parka gelen vatandaşlarımız çocuklarıyla birlikte gece geç saatlere kadar burada rahatça vakit geçiriyorlar. Bu güzel parkın yapımında emeği geçen tüm personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR PARKI İLE HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALDI”

Yapılan yeni park alanı ile Kuşlubahçe Mahallesinde yaşayan vatandaşların sıcak yaz gecelerinde rahat bir nefes aldığını ifade eden Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar “Kuşlubahçe Mahallemizde atıl durumda bulunan alanı Şehit Ömer Halisdemir parkı olarak Mahallemize kazandırdığı için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu park mahallemizde büyük bir eksikliği gidermiş oldu. Görüldüğü gibi mahalle halkımız gece geç saatlere kadar bu parkta oturuyorlar. Vatandaşlarımız bu sıcak yaz aylarında bu park sayesinde rahat bir nefes alıyorlar. Hem atıl bir alan hayata kazandırılmış oldu hem de geceleri halkımızın geç saatlere kadar oturabildiği bir oldu. 15 Temmuz Kahramanımız Ömer Halisdemir’ in adının verilerek mahallemize kazandırılan bu güzel park nedeni ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45