Kurtulmuş Spil'de incelemelerde bulundu

Nisan 25 ,2016

476. Uluslararası Mesir Festivaline katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için Manisa’ ya gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in davetlisi olarak Spil Orman Köşklerini ziyaret etti. Spil Milli Parkı ve Orman Köşklerine hayran kaldığını belirten Kurtulmuş, Köşklerde konaklamak istediğini belirtti.

476.Uluslararası Mesir Festivaline katılmak için Manisa’ ya gelen Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, Şehzadeler Belediyesinin davetlisi olarak Spil Dağı Milli Parkında bulunan Orman Köşklerini gezdi. Spil Dağı Milli Parkı ve Orman Köşklerinde incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan, Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve daire müdürleri eşlik etti. İlk olarak Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğünün tesislerini gezen Kurtulmuş Bölge Müdürü Rahmi Bayrak’ tan Milli Park ile ilgili bilgiler aldı. Brifingin ardından Spil Orman Köşklerinde incelemelerde bulunarak Köşkler hakkında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten bilgi aldı. Spil Milli Parkının güzelliğine hayran kaldığını belirten Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ilk fırsatta tesislerde konaklamak istediğini belirtti. Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşklerinde yaklaşık 4 saat kalan Kurtulmuş Manisa merkezde yapılacak olan programlara katılmak üzere Spil’ den ayrıldı.