Kültür Sanat'a Önem Veriyoruz

Ocak 22 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ‘Aha da Bizim Televizyon’ adlı gösteri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Kültür Sitesi Lale Salonunda yapılan tiyatro gösterisi izleyenlere keyifli saatler yaşattı.

Şehzadeler Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde ‘Aha da Bizim Televizyon’ adlı tiyatro gösterisini Manisalılarla buluşturdu. Kültür Sitesi Lale salonunda gösterilen tiyatroya Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Şehzadeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, ENSAR Vakfı Başkanı Arif Çeler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İzleyenlere keyifli saatler yaşatan ‘Aha da Bizim Televizyon’ Tiyatro gösterisi oyuncuları performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’nın Kültür Sanatına katkı sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir “Şehzadeler Belediyesi olarak Kültür Sanat’ a büyük önem veriyoruz. Manisa’nın Kültür ve Sanatına katkı sağlayacak etkinlikler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kocaeli’nden gelen değerli sanatçılarımıza da Şehzadeler şehrimize hoş geldiniz diyorum. Tiyatro gerçekten de zahmetli ve zor bir sanattır. Bu sanatı da herkes gerçekleştiremiyor. Televizyonlar vasıtası ile izlediğimiz dizler ve filmler var, bu filmler milyon dolarlık bütçeler ile hazırlanıyor. Bu film ve dizilerdeki her bir sahne kimi zaman defalarca çekiliyor. Ancak tiyatronun düzeltmesi ve tekrarı yoktur. Bütün sahneler tek seferde oluyor. Bu nedenle gerçek sanatçılar tiyatro sanatçılarıdır. Bir kez daha bu programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.