Kentsel Dönüşüm için Başkan Çelik' e yetki

Ekim 04 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısı geçtiğimiz gün Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Toplamda 17 Maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Şehzadeler’ de ki 5 mahalleyi ilgilendiren riskli alanda dönüşüm projesinin iş ve işleyişinin hızlı bir şekilde yürütüle bilmesi, gerekli protokollerin imzalanması ve görüşmelerin yapılması için Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e yetki verildi.

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye meclis toplantısı, geçtiğimiz akşam Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. Meclisin açılışında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediyenin 1 aylık yapmış olduğu hizmetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Ekim ayı içerisinde belediye olarak birçok açılış ve temel atma programları yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Ekim ayı bizim açımızdan çok bereketli bir aya olacak. Manisamıza kazandırmış olduğumuz Veziroğlu Sosyal Tesislerimizin açılışının önümüzdeki günlerde yapacağız. Bunun yanı sıra yine Veziroğlu mahallemizde yapımına başlamış olduğumuz Hobi Bahçelerimizin alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. 2 hafta içerisinde ahşap kulübelerin montajlarına başlanmış olacak. Ayrıca Kazım Karabekir Mahallesinde yapımı tamamlanan Taziye ve Kültür Evi ve Adnan Menderes Mahallesinde Çok Amaçlı Salonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Yeşilköy ve Hacıhaliller Mahallemizde okul bahçelerine yaptığımız iki adet Çok Amaçlı Salonunda açılışlarını gerçekleştireceğiz. Bu açılışlarımızın yanı sıra önümüzdeki haftalar da Halıtlı Halı Saha, Karaağaçlı Düğün Salonu ve Gençlik Merkezi yenileme çalışmaları kapsamında 3 projemizin de temel atmasını gerçekleştireceğiz” dedi. 17 Maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında tüm maddeler oy birliği kabul edildi. Meclis maddeleri arasında yer alan, Dilşikar, Bayındırlık, Gediz, Kocatepe ve İshak Çelebi Mahallelerini ilgilendiren Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili gerekli olan görüşmeler ve çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüle bilmesi amacı ile Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.