Kardeş Belediye'den Şehzadelere teşekkür ziyareti

Mayıs 23 ,2017



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesinin yurt dışındaki tek kardeş belediyesi olan Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic ve beraberindeki heyeti kahvaltı programında ağırladı. Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic, geçtiğimiz yıl Şehzadeler Belediyesinin katkıları ile yapılan spor salonu nedeni ile Başkan Çelik ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’ ya gelen ve Şehzadeler’ in kardeş şehri olan Bosna Hersek, Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic ve beraberindeki heyeti sabah kahvaltısında ağırladı. Düzenlenen kahvaltı programına iki belediye başkanının yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Donji Vakuf Belediyesi’nin, Şehzadeler Belediyesi’nin yurt dışında ki tek kardeş belediyesi olduğunu belirten Başkan Çelik “Bosna Hersek’ten Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic ve beraberindeki heyeti şehrimizde misafir ediyoruz. Donji Vakuf, Şehzadeler Belediyesi’nin yurt dışındaki tek kardeş belediyesidir. Balkanlar bizim için, bizim gönül coğrafyamızda son derece önemli bir yerdir. Balkanlardaki sevgi, saygı ve hürmeti görünce duygulanıyoruz. Biz Balkanları, Balkanlarda ki tüm kardeşlerimizi çok seviyoruz ve güzel ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerimizi sürdürmek içinde Belediye Meclisimiz ile birlikte üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Daha önce Belediye Meclisimizden ortak almış olduğumuz bir karar ile Donji Vakuf’ ta yapılan bir spor salonuna bizde destek olmuştuk. Bizler oraya neler yapsak azdır. Çünkü Balkanlar, bizler için dua eden, yürekleri bizlerle birlikte atan bir yerdir” dedi.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Şehzadeler Belediyesinin, Donji Vakuf’ ta yapılan spor salonuna vermiş olduğu destek nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür eden Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic “Bugün burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve Belediye Meclis üyelerine, Donji Vakuf ’ta yapımını tamamladığımız spor salonumuza destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Biz ülke olarak küçük bir ülke olduğumuz için bu tür yardımlar bizim için son derece önemlidir. Şehzadeler ’den Donji Vakuf’ a yatırımcıları bekliyoruz. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını ve Bayramlarını’ da tebrik ediyorum” dedi. Kahvaltı programının ardından Başkan Susic ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Çelik, Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic’ e hediye takdiminde bulundu.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45