Karayenice Cumhurbaşkanlığı sistemine evet dedi

Mart 06 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hafta sonu mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Karayenice Mahallesini ziyaret etti. Karayenice Mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik, vatandaşlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karayenice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye gündemi ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Halk oylaması ile ilgili bilgiler veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mahalle halkının Halkoylaması maddeleri ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı. Vatandaşların Anayasa değişikliği ile ilgili halkın yeteri derece bilgi sahibi olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Karayenice Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Bilindiği üzere şuan Türkiye’de en önemli gündem 16 Nisan’ da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylaması. Mahalle halkımız ile bu konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız konuşmalar neticesinde gördüm ki halkımız en az bizim kadar bu konularda bilinci, bilgi ve fikir sahibi. Söylenmesi gereken ne varsa burada kendileri bizzat söylediler. Burada bir birde gördüğümüz kadarı ile Karayenice halkı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine evet diyor. İnşallah 16 Nisan’ da tüm Türkiye’nin güçlü bir şekilde evet dediğine de hep birlikte şahit olacağız. Bu nokta da ferasetleri ve anlayışları için tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Yapılacak olan halk oylamasından vatandaş olarak yeterince bilgi sahibi olduklarını ifade eden Mahalle sakinleri, daha güzel bir Türkiye için Anayasa değişikliğine evet oyu vereceklerini belirttiler.