Karaağaçlı Mahallesinde eski düğün salonunun yerine 2 yeni tesis geliyor

Haziran 01 ,2017

Şehzadeler Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesinin girişinde bulunana atıl durumda ki düğün salonunda yıkım çalışması başlattı. Yıkım çalışmasın tamamlanmasının ardından proje çalışması başlatacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesine biri açık olmak üzere 2 adet yeni düğün salonu kazandıracaklarını söyledi.

Karaağaçlı Mahallesinin girişinde bulunan atıl durumda ki düğün salonunun yerine yenisini yapılması için yıkım çalışmaları başladı. Düğün salonunun arsasında 560 metrekarelik kapalı bir Çok Amaçlı Salon ile 1000 kişilik açık düğün salonu yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Karaağaçlı Mahallemizin girişinde bulunan, geçmiş belediyeler döneminde yapılan fakat atıl durumda olan iki katlı düğün salonu kullanılmaz bir haldeydi. Teknik ekiplerimizin yaptığı incelemenin ardından düğün salonunun kullanıma uygun olmadığı görüldüğü için mülkiyeti Belediyemize ait olan düğün salonunun yıkılmasına karar verdik. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızlı bir çalışma ile boşalacak olan arsanın üzerine aynı Yeşilköy ve Hacıhaliller Mahallemizde olduğu gibi bir adet 560 metrekare Çok Amaçlı Salon ile 1000 kişilik açık düğün salonu yapacağız. Yakım çalışmalarına başlayan ekiplerimizin yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının ardından hızlı bir çalışma ile projelerini hazırlayarak inşaat çalışmalarına hemen başlamayı hedefliyoruz. Bu atıl düğün salonunun yerine yapacağımız Çok Amaçlı Salon ve açık düğün salonu, Şehzadelerimizin önemli ihtiyaçlarından birini karşılamış olacak” dedi.