Havuzlu Çarşı bahara hazır

Şubat 21 ,2017

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipleri Manisa’nın en işlek çarşılarından biri olan Havuzlu çarşı içerisinde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile çarşı içerisindeki süs havuzunu etrafına peyzaj çalışması ve lale soğanı dikimi gerçekleştirildi.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Havuzlu Çarşı içinde peyzaj çalışması başlattı. Çarşı içerisinde bulunan süs havuzunun etrafında çalışma yapan ekipler farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçek dikimi yapıldı. Havuzlu çarşının Şehzadelerin ne uğrak yerlerinden biri olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hava koşullarının biraz daha düzelmesi ile ilçe genelimizde çiçeklendirme çalışmaları başlatmış durumda. Bu çalışmalar kapsamında Şehzadelerimizdeki en uğrak yerlerinden biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde ekiplerimiz peyzaj çalışması başlattılar. Ekiplerimiz yapılan çalışma ile farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştirdiler. Bu çalışma ile Havuzlu çarşı Baharın başlangıcından itibaren rengârenk olacak. Esnaflarımız da daha güzel bir ortamda ticaretlerini yapacaklar” dedi.