Hacıhaliller Çok Amaçlı Salonun temeli atıldı

Mayıs 30 ,2017



Şehzadeler Belediyesi’nin Hacıhaliller Mahallesinde yapacağı Çok Amaçlı Salon’un temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Yoğun yağmur altında gerçekleşen törenin ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet Hacıhaliller Mahallesi sakinleri birlikte iftar açtı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Hacıhaliller Mahallesi Şehit Hikmet Onan İlk Okulu bahçesine yapılacak olan Çok Amaçlı Salon’un temeli atıldı. Şiddetli yağmur altında gerçekleşen temel atma törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı nedeni ile her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar açtığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in 3’ncü gününde Hacıhaliller Mahallemizde iftar soframızda sizlerle bir aradayız. Bugün çifte rahmeti yaşıyoruz. Hem Ramazan’ın rahmet ikliminden faydalanıyoruz hem de yağan yağmurun rahmetinden istifade ediyoruz. Hacıhaliller Mahallemizde birçok etkinliğin, düğün ve toplantının yapılabileceği 565 metrekarelik bir Çok Amaçlı Salonun temelini iftar öncesinde attık. Yoğun bir yağışa rağmen temel atmamızı gerçekleştirdik. Temel atmanın ardından aynı sofrada sizlerle birlikte iftarımızı açtık. Şehzadelerimizde Ramazan dolu, dolu yaşanıyor. Her gün iftar sofralarında ve farklı etkinliklerde bir aradayız. Ancak tüm bunların yanında da hizmetlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Hem ramazan sofralarında sizlerle bir araya geliyoruz hem de yağmur çamur demeden, temeller atmaya, hizmetler yapmaya aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah bugün temelini attığımız Çok Amaçlı Salonumuzun açılışında da hep birlikte bir arada olmayı temenni ediyorum. Hacıhaliller Mahallemizde bir Çok Amaçlı Salon ihtiyacı vardı, ancak Belediye olarak bunu yapabilecek bir alanımız yoktu. Bu konuda Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir protokol imzalayarak, okulumuzun bahçesine yapmaya karar verdik. Bu çalışmamızın tamamlanmasının ardından Hacıhaliller Mahallemiz 565 metrekarelik bir Çok Amaçlı Salona kavuşmuş olacak. Böylesine bir yağmur olduğunu da büyük bir salona ihtiyaç olduğunu bir kez daha görmüş olduk” dedi.

“HACIHALİLLER YENİ BİR OKUL BİNASI VE ÇOK AMAÇLI SALONA KAVUŞTU”

Hacıhaliller Mahallesinin yapılan çalışma ile yeni bir okul binası ile Çok Amaçlı Salon’a kavuştuğunu belirten Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Hacıhaliller Mahallemize daha önce geldiğimizde, vermiş olduğumuz iki sözümüz vardı. Bunlardan bir tanesi yeni bir okul binasının temelinin atılmasıydı, diğeri de Çok Amaçlı Salonun temelinin atılmasıydı. Şükürler olsun ki böylesine güzel bir günde iki projenin de temelini atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler sizlerle soframızı paylaşıyoruz, hizmetlerimizi paylaşıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetlerde bizlere destek olan değerli Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak biz okulumuzun bahçesinde bulunan alanı Belediyeye verdik. Belediyemizde kısa bir süre içerisinde Çok Amaçlı Salonu tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacaktır” dedi. Yapılan temel atma törenin ardından Başkan Çelik ve beraberindekiler, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği iftar sofrasında vatandaşlar birlikte iftarını açtılar.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45