Gençlik Parkında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Aralık 18 ,2017

Geçtiğimiz ay içerisinde yenileme çalışmalarının başladığı Gençlik Parkında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapı ve yürüyüş yolları çalışmalarının tamamlandığı Gençlik Parkı, üst yapı ve peyzaj çalışmalarının ardından tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Şehzadeler Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Gençlik Parkında başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapı ve yürüyüş yolları ile birlikte yarısından fazlası tamamlanmış olan Gençlik Parkı yenileme çalışmaları üst yapı ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki Mart ayında halkın kullanımına açılacak. Gençlik Parkının yenileme maliyetinin KDV dâhil 975 bin lira olduğunu ifa eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisamıza yenilenmiş haliyle çok yakışacak olan Gençlik Parkımızda ki yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay başlayan çalışmalarımızda alt yapı ve yürüyüş yolları çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Yarısından fazla kısmının tamamlandığı çalışmamızda kış ayları olması nedeni ile bazı çalışmalarımızı da hava şartlarına uygun bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Toplam alanı 7250 metrekare olan Gençlik Parkında yapılacak olan tadilat sonrası 250 metrekare söz konusu ortama uygun tamamen ahşap malzemeden imal edilmiş  kafeterya binası ve açık oturma alanı, tribünleri ile birlikte  445 metrekare alana sahip basketbol sahası, 350 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı, 100 metrekare alana sahip açık fitness alanı olacak. Yenileme çalışmalarını yaparken park içerisindeki ağaçların tamamını koruyoruz. Yürüyüş yolarını dökme kauçuktan yapacağız. Çocuklarımızın rahatlıkla oynayıp enerjilerini atabileceği bir çim tepe yapacağız. Son sistem çocuk oyun alanları, fitness grupları ve basketbol sahası ile Şehzadelerimize hizmet edecek ve büyük bir ihtiyaca cevap verecek bir parkımızı Şehzadelerimize kazandırmış olacağız. Üst yapı çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Gençlik Parkı yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulacak. İnşallah bir aksilik olmaması durumunda Gençlik Parkımızı Mart ayı içerisinde açacağız” dedi.