Gençler Şehzadeler Mehteriyle yürüdü

Mayıs 19 ,2016

19 Mayıs kutlama programı çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan gençlik kortej yürüyüşü Şehzadeler Belediyesi Mehter takımı eşliğinde gerçekleşti. Yaklaşık 2 kilometre süren yol boyunca Şehzadeler Belediyesi Mehteri çaldığı marşlarla vatandaşların büyük beğenisini topladı.

19 Mayıs kutlama programı çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan gençlik yürüyüşüne öncülük eden Şehzadeler Belediyesi Mehter takımı yol boyunca vatandaşların büyük beğenisini topladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan kortejde bulunan gençler dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri taşıdılar. Kortej yürüyüşü sırasıyla Devlet Hastanesi kavşağı, eski doğumevi kavşağı ve Fatih parkı önünden geçilerek kutlama programlarının yapılacağı Cumhuriyet Meydanında son buldu. Yaklaşık 2 kilometre süren yol boyunca Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı çaldığı marşlar ile Manisalı vatandaşların büyük beğenisini topladı. Cumhuriyet Meydanında son bulan kortej yürüyüşünde Meydana gelen Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, Cumhuriyet meydanında bulunan vatandaşlardan büyük alkış aldı.