Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çalışıyoruz

Haziran 03 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz İlk Okulu, Gediz Orta Okulu ve Müftü Âlim Efendi İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Okulda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik “Tüm okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz İlk Okulu, Gediz Orta Okulu ve Müftü Âlim Efendi İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Okulları ziyaretinde Başkan Çelik’ e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Burhan Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan eşlik etti.  İnceleme ziyareti esnasında yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Çelik’ e bilgi veren Gediz Orta Okulu Müdürü Erhan Çiftçi, Şehzadeler Belediyesinin her zaman okullarına büyük destekler verdiğini ifade etti. Yapılan hizmetler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e teşekkür eden Okul Müdürü Erhan Çiftçi “Gediz Orta Okulu olarak bizlere vermiş olduğu tüm destekler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyoruz. Kurulduğu günden itibaren, yeni bir Belediye olmasına rağmen, okulumuzu büyük destekler sağladı. Bugün okulumuzun fiziki koşulların gerçekten de Merkezde ki birçok okuldan daha iyi duruma gelmiş durumda. Öğrencilerimiz şuan temiz ve güzel bir ortamda eğitim görüyorsa, bunda belediyemizin, Belediye Başkanımızın çok büyük katkıları var. Allah Belediye Başkanımız ve tüm çalışanlarından razı olsun, hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde onların yapmış olduğu bu güzel eserleri bu güzellikleri koruyacak, sahip çıkacak, gelecekte onların daha iyisini yapacak nesiller yetiştirmek için burada 73 personelimiz ile çalışıyoruz. Geleceğimiz, Belediyemiz ile okullarımız ile daha güzel olacaktır. Bugüne kadar ki tüm katkılarından dolayı Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum” dedi

“OKULLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak yasalar ve imkânlar çerçevesinde okullar gereken tüm destekleri sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Gediz İlk Okulu, Gediz Orta Okulu ve Müftü Âlim Efendi İmam Hatip Orta Okulunun da bulunduğu bir arada olan bu üç okulumuzu ziyaret ederek Öğretmen ve Öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Şehzadeler Belediyesi olarak bu okullarımıza da bugüne kadar hep destek verdik. Gelen talepleri yasalar ve imkânlar nispetinde yerine getirdik. Bundan sonra da yeni ihtiyaçlarında karşılanması için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz için yaptığımız hizmetler hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, öğrencilerimiz için biz üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah onlarda çok çalışacak, çok başarılı olacaklar. Gelecekte büyük adamlar olacaklar, memlekete, Şehrimize büyük hizmetler yapacaklar inşallah. Buna olan inancımız tamdır, çünkü ben her ziyaretimde gençlerimizin gözlerinde bu ışığı görüyorum. Tüm okullarımıza yaptığımız hizmetlerimiz hayırlı olsun” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45