Gaziler Savaştıkları Toprakları Geziyor

Aralık 23 ,2015



Şehzadeler Belediyesi 45 gaziyi savaştıkları topraklara gezmeye götürdü. Manisa’ dan 45 gazinin katıldığı gezi öncesi Cumhuriyet Meydanında uğurlama töreni yapıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak Gaziler ve Şehit yakınlarına pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Şehzadeler Belediyesi 45 Kıbrıs gazisini Kıbrıs gezisine yolladı. 41 yıl önce Kıbrıs barış harekâtı esnasında Kıbrıs’ ı savunmak için o topraklara giden 45 gazi 41 yıl sonra aynı topraklara gezmek için gitti. Şehzadeler Kaymakamlığı ile ortaklaşa proje ile 45 Kıbrıs gazisi Cumhuriyet Meydanından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürü Murat Oktay ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç tarafından uğurlandı. Kıbrıs gezisine katılan 45 gaziye hayırlı yolculuklar dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa’ da yaşayan, Kıbrıs harbine katılan 45 Gazimizi bu gün Kıbrıs’a yolcu ediyoruz. Aradan geçen 41 yıldan sonra Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın organizasyonu ile gazilerimiz Kıbrıs’ı gezecekler, hatıralarını yeniden yaşama fırsatı bulacaklar. Şehzadeler Belediyesi olarak Gazilerimize ve Şehit yakınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız için ne yapsak azdır diye düşünüyorum. İnanıyorum ki bu gezimiz gazilerimiz açısında son derece yararlı ve faydalı olmuş olacak. Biz yöneticilerin ülkesi uğruna bedel ödemiş, mücadele etmiş olanlara vefa gösterdiğimizin bir örneği olacaktır diye düşünüyorum. Tüm gazilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

45 Kıbrıs Gazisinin Kıbrıs’ a geziye götürülmesinden dolayı Şehzadeler Kaymakamı ve Şehzadeler Belediye Başkanına teşekkür eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş “Kaymakamlık ve Belediyemiz el ele vererek güzel bir projeye imza atmışlardır. Gazilerimiz savaştıkları topraklara 41 yıl sonra yeniden ziyaret etme imkânı tanıyorlar. 3 gün sürecek güzel bir program olacak. Mağusa, Girne, Güzelyurt, Beşparmak Dağları İbrahim Karaoğlanoğlu koyu ve bazı müzeler var oraları gezme fırsatınız olacak. Böylesine anlamlı proje için Şehzadeler Kaymakamımız ve Şehzadeler Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kıbrıs’a gidecek olan gazilerimize de iyi yolculuklar dilerim” dedi. Kıbrıs’ta yapılacak olan 3 günlük gezide Manisalı gazilere Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş ve Başkan danışmanı Haşim Yener Bilir eşlik edecek.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45