GEDİZ ORTAOKULU'NDAN BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mart 15 ,2024

Gediz Ortaokulu Müdürü Evren Arslan, beraberindeki öğrencileri ile birlikte,  10 yıl boyunca kendilerine her türlü desteği ve hizmeti veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, hizmet ve destekleri için teşekkür etti.

Gediz Ortaokulu öğrencileri, Şehzadeler Belediyesi'nin sağladığı desteklerle il dışındaki yarışmalarda büyük başarı elde etti. Son olarak  Gençlik Spor Bakanlığı'nın düzenlediği atletizm yarışmalarında 2 takım halinde il birincisi olan öğrenciler,   Türkiye Yarı Finallerine kalma başarı gösterdi. Öğrenciler, bu başarıları sonrasında beraberlerindeki Okul Müdürü Evren Arslan ve Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Halil Özkan ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek teşekkür ettiler. Öğrencilerin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı. Başkan Çelik, öğrencilere verdikleri desteklerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirirken, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Okul Müdürü Evren Arslan, öğrencilerin spor alanındaki başarılarını destekleyen Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ederek, bu tür desteklerin gençlerin sporla iç içe olmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini sağladığını vurguladı. Muhtar Halil Özkan da gençlerin bu tür etkinliklerde yer alarak kendilerini geliştirmelerinin ve özgüvenlerini artırmalarının önemine değindi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise öğrencilere ve öğretmenlerine duyduğu gururu dile getirirken, ilçenin gençlerine yönelik spor ve eğitim alanındaki desteklerinin devam edeceğini belirtti.