Dilipak'tan Şehzadelere Ziyaret

Aralık 11 ,2015

MANA-DER’ in düzenlediği konferansa katılmak üzere Manisa’ ya gelen Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanvekili Ali Delen Ülke çapında sevilen bir gazeteci olan Dilipak’ ı Şehzadeler ilçesinde misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak’ ı makamında ağırladı. MANA-DER’ Manisa Şube Başkanlığının düzenlediği konferansa katılmak üzere Manisa’ ya gelen Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak konferans öncesinde MANA-DER yöneticileri ile Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in şehir dışında olması nedeni ile ziyarette Belediye Başkanvekili Ali Delen, Belediye Meclis üyesi Hasan Karabulut, Başkan yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve İsmail Önal hazır bulundu. Manisa’ da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak “Tarihi bir şehir olan Manisa’da bulunmak bizler için ayrı bir önem taşıyor. Şehzadeler Şehri’nin Belediyesini ziyaret ederek, kendileriyle hasbihal edelim istedik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan değeli Belediye Başkanvekilimiz ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’ nin tanınmış gazetecilerinden Dilipak’ı Şehzadeler Şehrinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen “ MANA-DER’ in düzenlediği organizasyona katılmak üzere şehrimize gelen Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ ı Şehzadeler Belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehrimizde vereceği konferans ile Manisalı hemşerilerimize değerli bilgilerinden aktaracaklarıdır. Kendilerine bir kez daha e şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen Gazeteci yazar Dilipak’ a Manisa’da yetişen tahta çıkmış şehzadelerin resimlerinin bulunduğu plaket ve Mesir macunu hediye etti.