Daha Yeşil Şehzadeler İçin Çalışıyoruz

Şubat 17 ,2016

Şehzadeler Belediyesi ağaçlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Geçtiğimiz aylarda Karaağaçlı, Yenimahmudiye, Yeniköy ve Veziroğlu mahallelerinde başlayan ağaçlandırma çalışmaları ile yaklaşık 1000 adet ağacı toprakla buluşturan Şehzadeler Belediyesi, 500 adet Akasya ve Çınar ağacını toprakla buluşturuyor. Ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Daha yeşil bir Şehzadeler için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Şehzadelerde ağaçlandırma seferberliği artarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Yenimahmudiye, Karaağaçlı, Veziroğlu ve Yeniköy mahallelerinde yaklaşık 1000 adet Akasya, Çınar ve Çam ağacının dikimini gerçekleştiren Şehzadeler Belediyesi ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Nurlupınar, Kâzımkarabekir ve Ahmet Bedevi mahallelerinde Akasya ve Çınar ağacı dikimi yapan park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmaların tamamlanmasını ardından 500 adet ağacı daha toprakla buluşturacak. Şehzadeler ilçesi genelinde ağaçlandırma çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ede şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bilindiği gibi daha önce Karaağaçlı, Veziroğlu ve Yeniköy mahallelerimizde ağaçlandırma çalışmalarımız olmuş ve 500 adet akasya ağacını bu mahallelerimize dikmiştik. Aynı çalışma kapsamında yine 500 adet Akasya ve Çınar ağacını Nurlupınar, Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi mahallelerimizde toprakla buluşturmuş olacağız. Geçtiğimiz günlerde Yeni Mahmudiye mahallemizde de oluşturulan Sağlıklı Yaşam Ormanına da 500 adet çam ağacı dikimini gerçekleştirmiştik. Daha yeşil bir Şehzadeler için ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecektir. Tüm bu çalışmaların yanı sıra ekiplerimiz rutin bitki dikimlerini gerçekleştiriyor. Parklarımız ve yeşil alanlarımızda çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.