Cumhuriyet Meydanı İlahilerle şenlendi

Haziran 05 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Ramazan Geceleri etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikle Sanatçı Yunus Çoban’ın Tasavvuf Müziği konseri ile devam etti. Konsere katılan vatandaşlar, Sanatçının seslendirdiği ilahi ve naatlara eşlik ederek keyif saatler yaşadılar.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanında sahne alan Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Yunus Çoban, okuduğu ilahi ve naatlarla Meydanda bulunan vatandaşlara ilahi ziyafeti yaşattı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan Geceleri etkinlikleri çerçevesinde sergilenen çocuk oyun gösterileri sonrasında teravih namazının ardından sahneye çıkan Tasavvuf Müziği sanatçısı Yunus Çoban, seslendirdiği ilahi ve naatlarla meydanı dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. Gece yarısına kadar süren konserin sonunda Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.