Çorbalar Başkan Çelik'ten

Aralık 05 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Sultan Camii önünde vatandaşlara ikram çeşmesinden çorba ikramı yaptı. Başkan Çelik çorba ikramının ardından Sultan Camii cemaati ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Sultan Camii Cemaatinin her cumartesi günü düzenlediği sabah namazı sonrası kahvaltı programına katıldı. Başkan Çelik Sultan Camiinde kılınana sabah namazının ardından Sultan Parkı önünde bulunana Şehzadelerler Belediyesi İkram Çeşmesinden vatandaşlara çorba ikram etti. Çorba ikramının arından cami cemaatinin düzenlediği kahvaltı programına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün sabah namazımızı Sultan Camiinde eda ettikten sonra, Sultan parkı önünde bulunana İkram Çeşmemizden vatandaşlarımıza çorba ikramımız oldu. Seçim döneminde her zaman halkımız ile iç içe olacağımızı, farklı bir belediyecilik anlayışını getireceğimiz ifade etmiştik. Bu nedenle sürekli halkımızın içindeyiz. Bazen onlarla birlikte sabah lokmamızı bölüşüyoruz. Bazen sabah çayımızı kahvemizi birlikte içiyoruz. Benim bu ziyaretlerimden vatandaşlarımızın memnuniyet duymaları beni daha çok mutlu ediyor. Bu günde Sultan Camii cemaatti ile birlikte sabah kahvaltısında buluştuk. Cemaatimizin her cumartesi sabah namazının ardından yapmış olduğu bu organizasyona bende katılmaktan büyük bir keyif aldım. Bundan sonra da vatandaşlarımız ile iç içe olmaya gayret göstereceğiz” dedi.