Cizre ve Nusaybin'den Şehzadeler Şehrine Selam

Mayıs 07 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in terörle mücadele kapsamında Cizre ve Nusaybin’de operasyonlara katılan Özel Harekâtçılara destek amaçlı gönderdiği mesir macunlarını teslim alan güvenlik güçleri Şehzadeler şehrine selam gönderdi.

Bayırbucak Türkmenlerine başlattığı yardım kampanyası ile Manisa kamuoyunda büyük takdir toplayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde de 476. Mesir Uluslararası Mesir Festivali öncesinde Cizre ve Nusaybin’de teröristlere karşı yürütülen operasyonlarda görev yapan Özel Harekâtçılara destek amaçlı gönderdiği 10 bin adet mesir macunu yerine ulaştı.  Mesir macunlarını teslim alan Özel Harekât Polisleri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e sosyal medyadan bir mesaj gönderdi. Mesirleri teslim alan Özel Harekât Polisleri Başkan Çelik’e gönderdikleri mesajlarda;

“Sayın Başkanım; Göndermiş olduğunuz mesir macunlarını aldık, mesele bir iki tane mesir macunu yemek değil burada ben ve tüm arkadaşlarıma verdiğiniz moral dualarınızda olduğumuzu bilmek desteklerinizi hissetmek paha biçilemez bi duygu yaşamadan anlayamaz kimse Başkanımız başta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız…”

“Sayın Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik Şırnak (Cizre) bölgesinde operasyonlarda görev alan biz emniyet personelini düşünerek göndermiş olduğu kolileri az önce tarafımıza ulaştı. Göstermiş olduğunuz hassasiyet için çok teşekkür ederiz. Gelen hediye burada görev yapan tüm personel için tarifi imkânsız Moral kaynağı olmaktadır. Düşünen imkân sağlayan dualarını esirgemeyen herkesten Rabbim binlerce kez razı olsun. Burada görev yapan zırhlı birlik personeli olarak teşekkür ederiz…”

“Cizre’ye göndermiş olduğunuz memleketim kokan mesir macunları elimize ulaştı. Allah razı olsun gönderenden vesile olandan... Dualarınız her an yanımızda hissediyoruz Allah razı olsun…” şeklinde mesajlar göndererek Şehzadeler halkına selamlarını ilettiler.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45