Çelik'ten yoğun Halkoylaması mesaisi

Nisan 09 ,2017

Her gün farklı bir mahalleye ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hafta sonu Selimşahlar, Karaağaçlı ve Sancaklıiğdecik mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 16 Nisan’ da yapılacak olan Halkoylaması nedeni ile hafta sonu Selimşahlar, Karaağaçlı ve Sancaklıiğdecik mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara yeni sistemi anlatarak evet oyunun önemini anlattı. Halkoylaması çalışmaları süresince yoğun bir şekilde her gün farklı bir mahallede kahvehane ve ev ziyaretleri yapan Başkan Çelik’e geçtiğimiz hafta sonu yapılan ziyaretlerde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis üyeleri. Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve teşkilat mensupları da eşlik ettiler. 3 Mahallede tüm kahvehaneleri ve işyerlerini ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlara 16 Nisan’ da yapılacak olan Halkoylaması maddelerinin önemini anlattı. Halkoylaması sonucunu Evet çıkması gerektiğinin altını çizen başkan Çelik Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye’nin daha hızlı bir şekilde büyüyüp lider ülke olma yolunda daha hızlı adımlar atılacağının altını çizdi. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’ ta yaptığı konuşmada yeni sistem ile birlikte kalıcı istikrarın önünün açılacağını ifade etti.