Çelik'ten Teröre Sert Tepki

Şubat 18 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz gün art arda yaşana iki terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Türk Milletinin dik duruşu ile hiçbir terör örgütünün oyunlarına gelmediğini ifade eden Başkan Çelik “Bu aziz millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış bundan sonrada aynı kardeşlik bağı içerisinde yaşamaya devam edecektir” dedi.

Geçtiğimiz gün Ankara ve Diyarbakır’ da yaşana terör saldırıları ile ilgili bir açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik teröre lanet okudu. Hükümet ve silahlı kuvvetlerin büyük bir kararlılıkla devam ettirdiği terör operasyonları ile terör örgütlerinin bitme noktasına geldiğini vurgulayan Başkan Çelik “Geçtiğimiz akşam Ankara’ da Silahlı Kuvvetler Mensuplarımızın servis araçlarının geçtiği sırada kalleş terör örgütünün haince saldırısı sonucu hayatlarını kaybeden 28 vatandaşımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yine bu gün sabaha saatlerinde Diyarbakır Lice karayolu üzerinde yine askerlerimizi taşıyan midibüse yapılan saldırı neticesinde 6 askerimiz şehadet mertebesine ulaşmıştır. Hain terör örgütü bir kez daha kalleş yüzünü ortaya koymuştur. Son zamanlarda ülkemizin çeşitli illerinde yapılan terör operasyonları ile kalleş terör örgütü büyük kayıplar vermiş ve hükümetimiz terörü bitime noktasındaki kararlılığını en sert şekilde göstermiştir. Aziz Milletimiz her zaman olduğu gibi bu tür hain saldırlar sonrası oluşacak hiçbir provokasyona gelmeyecektir. Aziz Türk Milletti onurlu duruşu ile milletin her kesimi tarafından terör örgütüne birlik ve beraberlik içerisinde gereken cevabı verecektir. Hükümetimiz, Askerimiz, Polis ve İstihbarat güçlerimiz bu konular ile ilgili gereken titiz çalışmayı yaparak olayın faillerini ortaya çıkaracak ve gereken ceza ne ise sonuna kadar yapacağına olan inancımız tamadır. Hain terör örgütlerinin yıllardır bu ülke üzerinde oynadıkları hain oyunlar bu güne kadar tutmadığı gibi bu günde birlik beraberlik içerisinde yüz yıllardır bir arada yaşayan bu aziz millet var oldukça tutmayacaktır. Tekrardan hayatlarını kaybeden kahraman Mehmetçiklerimiz ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor yakınlarına ve Milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.