Çelik' ten Hamzabeyli'ye Evet ziyareti

Mart 29 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan’ da yapılacak olan halk oylaması öncesinde başlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Hamzabeyli Mahallesini ziyaret eden Başkan Çelik, Hamzabeyli Mahallesinde Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailesinin evine misafir oldu

Yoğun bir tempoyla Belediyecilik görevlerini yürüten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, halkoylaması çalışmaları kapsamında geceleri Mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor. Her gece AK Parti Şehzadeler ilçe Teşkilatı ile birlikte farklı bir mahallede ziyaretler yapan Başkan Çelik geçtiğimiz akşam Hamzabeyli Mahallesinde ev ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Hamzabeyli Mahallesinde Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailelerini evlerinde ziyaret ederek Halkoylamasında oylanacak olan maddeler hakkında bilgiler verdi. Yapılan ziyaretler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve teşkilat mensupları eşlik etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Hamzabeyli ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirerek, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Halk oylamasında evet oyu verilmesinin Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.