Çelik' in yoğun hafta sonu mesaisi

Eylül 11 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla vatandaşlarla bir arya geldi. Cumartesi ve Pazar günü 25 farklı programa katılan Başkan Çelik “Bundan sonra da halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Cumartesi ve Pazar günü 25 farklı programa katılan Başkan Çelik, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu ya sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz gün ifade ettiğimiz gibi Şehzadeleri farklı bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğimizi ifade etmiştik. Bu doğrultuda hizmetlerimizi halkımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. 67 Mahallemizin tamamında belediyecilik hizmetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürürken, halkımız ile bir araya gelmeyi de ihamla etmiyoruz. Vatandaşlarımızın hem iyi hem de kötü günlerinde sürekli yanlarında oluyor mutlu günlerinin sevinçlerini, acı günlerinin acılarını paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla dur durak bilmeden halkımız ile bir araya geldik. Hafta sonu yapmış olduğumuz programla farklı mahallelerde ki 25 vatandaşımızın evlerine konuk olduk.  Bundan sonra da aynı şekilde vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz” dedi.