Çelik Şehir Hastanesi inşaatını inceledi

Haziran 04 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapımı tüm hızıyla devam eden Manisa Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Şehir Hastanesinin tamamlanmasının ardından Şehzadelere büyük bir değer katacağını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadelerimiz geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da Sağlığın Başkenti olacaktır” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapımı tüm hızıyla devam eden Manisa Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Başkan Çelik’ e Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Belediye Meclis Üyeleri Selman Keresteci, Şerif Gül, Akif Özer ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu eşlik etti. Yapılan çalışmalar hakkında şantiye sorumlularından bilgiler alan Başkan Çelik hastanenin çok hızlı bir şekilde yapıldığını ifade etti.  Hastanenin kaba inşaatının Eylül ayı itibarı ile bitme noktasına geleceğini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadelerimiz ve Manisa’mız açısından son derece önemli olan Şehir Hastanemizin inşaatında, Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Buraya geldiğimiz her seferinde burası hep değişiyor bu nedenle çok mutluyuz. Çünkü Şehir Hastanemizin inşaatı çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Nasip olursa bu çalışma ile Eylül ayı itibarı ile kaba inşaatında tamamlanma noktasına gelinmiş olacak. Burada emek sarf eden tüm çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Bu proje bizim açımızdan son derece önemli bir proje. 150 bin metrekare kapalı alana sahip, her türlü alt yapıya sahip, modern, dünyanın en gelişmiş standartlarına sahip olan bir hastaneye kavuşuyoruz. Hastanemiz faaliyete geçtiğinde tüm Manisa’mız ve civar ilçelerimiz bu hastaneden istifade edebilecekler. En güzel ve en teknolojik şartlarda hastalarımız burada tedavi görecek ve inşallah şifa bulacaklar. Dün olduğu gibi bugünde Şehzadeler şifanın başkenti olarak insanlığa hizmet etmeye devam edecektir. Şehir Hastanemiz Manisa’mıza ve tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.