Biz halkımıza güveniyoruz

Şubat 08 ,2017



Memursen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat ve Memursen’e bağlı sendika başkanları, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Irgat ve Başkan Çelik referandum süreci ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. Referandum konusuna değinen Başkan Çelik “Biz halkımıza güveniyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Memur-Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette başkanlar Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili referandum süreci ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. Şehzadeler Belediyesi ile her alanda görüş alışverişi içinde olduklarını ifade eden Memursen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat “Memursen Manisa Şubesi olarak Konfederasyonumuza bağlı şube başkanlarımız ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ i ziyaret ederek ülkemizin gündemi ile alakalı hem referandum süreci hem de şehrimizin özellikle Şehzadelerimizin sorunları ile ilgili bizlere yansıyan konuları istişare etmek üzere ziyaret etmek istedik. Sivil toplum kuruluşları olarak Belediye başkanımız ve belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz oldukça güzel ve halk tarafından takdir toplayan çalışmaları var. Referandum sürecinde de birlikte hareket etmek niyeti ile de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önümüzdeki yaşanacak olan süreç halkımız için hayırlara vesile olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 “CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ TÜRKİYE’Yİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEKTİR”

Memursen ’in özgürlüklere ve insan haklarına önem veren bir sendika olduğunu ifade eden “Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Memursen Kurulduğu günden beri sürekli bu ülke için mücadele vermiş olan insan haklarına, özgürlüklere ve demokrasiye önem vermiş olan her ne şartta olmuşsa olsun. Hak’tan, adaletten ve dürüstlükten yana tavır ortaya koymuş olan Türkiye’nin en büyük memur bir sendikasıdır. Şüphesiz ki Manisa ve Şehzadeler’ de sürekli olarak bir fikir alışverişi içerisindeyiz. Hem belediyemizin hizmetleri ile ilgili arkadaşlarımızın katkılarını, önerilerini alıyoruz, Hem de genel konularla alakalı değişik vesileler ile bir araya geliyoruz. Bilindiği gibi önümüzde çok önemi bir referandum süreci var. Ülkemiz açısından son derece önemli olan bir konu. Türkiye eski Türkiye gibi sıkıntılı günlerini yaşayarak mı yoluna devam edecek, yoksa anayasa değişikliği ile birlikte daha güçlü, daha müreffeh, istikrarsızlık diye bir sorunun yaşanmadığı bir Türkiye mi oluşacak. Bununla ilgili bir karar verilecek. En basit şekli ile bu ülkenin koalisyonlar döneminde, Cumhurbaşkanı seçemediği dönemlerde ne kaybettiğini, ne kadar büyük zararlar gördüğünü hepimiz biliyoruz. Bu Cumhurbaşkanlığı sistemi ile birlikte de bir istikrar oluşacak. Siyasi istikrar ile birlikte de gelecek ekonomik istikrarda Türkiye’nin daha da güçlenmesine ve büyümesine vesile olacak. Halktan korkmamak lazım. Halkın yüzde 51’nin seçtiği seçilmiş bir Cumhurbaşkanı, hükümet etme görevini layığı ile yapacaktır. Biz halkımıza güveniyoruz. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri tarafından uygulanmış olan bu sistemin daha büyük Türkiye açısından faydalarının olacağına yürekten inanıyor ve bu noktada bir kampanya yürütüyoruz. Memursen ve bağlı sendika başkanlarımıza da Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili destekleri ve katkıları nedeni ile ilgili çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki milletimiz bu anayasa reform paketini sandıktan çıkaracaktır” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45