Bayram tüm Dünyaya güzellikler getirsin

Ağustos 30 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kurban Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında “Kurban Bayramının İslam Âlemine ve tüm dünyaya huzur ve esenlik getirmesini dilerim ”dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı nedeni ile yayımladığı kutlama mesajında “Sevincimizi sonsuza taşıyan; imanımızı, millet olma irademizi ve kardeşlik duygularımızı yenileyen bir Kurban Bayramını daha milletçe idrak ediyoruz. Kurban Bayramı, Müslüman kalma bilincimizi diri tutan ibadet değeri yüksek ve Haccın bir parçası olan kurbanı yaşamakla anlam kazanır. Kurban, semavi dinlerin hepsinde var olan ve Hz. İbrahim’den- Hz. Muhammed’e(SAV) kadar İslam tarihine hayat veren en yüce ibadet simgelerinden biridir. İslam âleminin büyük bölümünde bu sevinci yaşama iradesi elinden alınmış milyonlarca Müslümanın yersiz, yurtsuz yaşam mücadelesi verdiği bu dünyada, bayramı hür ve bağımsız bir şekilde idrak etmek bir ayrıcalıktır. Şurası muhakkak ki, hiçbir saadet arkasında büyük bir emek, fedakârlık ve irade olmadan gelip bizi bulmaz. Bu günkü saadetimizin temelinde; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail misali birbirimize duyduğumuz güven ve sevgi ile Allah’a bağlılığımızın, vatan sevgimizin, şehitlerimizin, yöneticilerimizin ve milletimizin çalışkanlığının ve en önemlisi bütün bunları besleyen bayramların etkisi büyüktür. Bu güç sayesinde tarih boyunca millet olarak zaferden zafere koştuk. Şu anda da yeni küresel haçlıların, onların maşası terör örgütlerinin ve yerli işbirlikçilerin saldırılarına karşı aynı kaynaktan beslenerek ilahi bir güçle karşı koyuyoruz. Bu gücü muhafaza etmek ve onu büyütmek için bayramlar fırsat günleridir. Bu günlerde öncelikle anne babalarımızı, hısım ve akrabalarımızı, hastaları, yaşlıları, yoksulları, yetimleri, konu komşuyu arayıp soralım, kırgınlıkları unutalım ve kardeşçe bir birimize sıkıca sarılalım. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren, sevgi ve kardeşliği topluma yaymak için gece ve gündüz demeden hemşerilerimize hizmet ediyoruz. “Sevgi temelli, insan merkezli ve güler yüzlü hizmetlerimizle”; fiziki yapısı yaşlı, yorgun ve imkânları kısıtlı Şehzadeler ’de insanımızın kalbine dokunduğumuzu ve Şehzadeleri büyük bir aile yapmayı başardığımızı hemşerilerimiz söylüyor. Bu vesile ile hemşerilerimize bayram tadında bir hayat için “temiz ve güler yüzlü bir belediye” armağan etmeyi başaran çalışanlarımıza, hizmetlerimizi daima destekleyen kanaat önderlerimize ve kıymetli hemşerilerime kalbi teşekkürlerimi sunarım. Fedakâr mesai arkadaşlarımın, Şehzadeler ’in değerli kanaat önderlerinin, kıymetli hemşerilerimin, aziz milletimin ve İslam âleminin Kurban bayramını en içten duygularımla kutlarım. Bayramın İslam Âlemine ve tüm dünyaya huzur ve esenlik getirmesini yüce Allah’tan niyaz eder, en derin muhabbetlerimi, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.