Başsavcıdan, Başkan Çelik' e iadeyi ziyaret

Ekim 02 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’ yi makamında ağırladı. Başsavcı Çiçekli’ nin iadeyi ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’ ye ziyaret anısına üzerinde Manisa’ da yetişmiş padişahların figürlerinin bulunduğu Saruhanbey Türbesinin maketini hediye etti.

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Çelik’ in geçtiğimiz hafta kendisine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başsavcı Çiçekli, Başkan Çelik’ e teşekkür etmek üzere iadeyi ziyarette bulunduğunu ve Şehzadeler Belediyesi ile birlikte koordineli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. Başsavcı Ahmet Çiçekli’ nin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çelik “Bu nazik ziyaretleri için değerli Başsavcımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarımız ile olduğu gibi Başsavcılığımız ile de ortak çalışmalar imza atıyoruz. Bu çalışmalarımızı değerli Başsavcımız ile birlikte sürdüreceğiz” dedi. Ziyaret esnasında Başsavcı Çiçekli Başkan Çelik’ e fincan seti hediye ederken, Başkan Çelik’ te Çiçekli’ ye üzerinde Manisa’ da yetişmiş olan Osmanlı Padişahlarının figürlerinin bulunduğu Saruhanbey türbesinin minyatürünü hediye etti.