Başkan Çelik'ten Coşkun'a hayırlı olsun ziyareti

Eylül 01 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kısa bir süre önce MASKİ’ye genel müdür olarak atanan Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Başkan Çelik, Coşkun’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre önce MASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Coşkun’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çelik, “MASKİ Genel Müdürlüğü önemli bir görev. MASKİ 17 ilçesiyle Manisa’nın alt yapısına hizmet eden bir kurum. İnanıyorum ki, Yaşar Coşkun, çok başarılı olacak ve çok güzel hizmetlere imza atacaktır. Ben de hem Şehzadeler Belediye Başkanı hem de kardeşi olarak her zaman için bu görevde kendisine destek olmak amacıyla yanında olacağım. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çelik’in nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür eden Coşkun, “Ömer Başkanımızla geçmişte değişik vesilelerle ve görevlerde işbirliklerimiz oldu. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Bundan sonra da yaşayacağımı zannetmiyorum. Kendisi ile birlikte güzel işler başardık. Cenab-ı Allah’ın nasip ettiği bu görev, Manisa’nın genelini kapsayan bir görev. Ömer Faruk Çelik Başkanımızla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da işbirliğimiz devam edecek. Bundan asla kuşku duymuyorum. Nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45