Başkan Çelik'in Gazeteciler Günü Mesajı

Ocak 08 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, “Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayımlayarak, gazetecilerin günün kutladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan başta Şehzadeler ’in sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerini ve sorunlarını gündeme taşıyarak basın sektöründe halkımıza hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin “10 Ocak Gazeteciler Günü ”nü içtenlikle kutluyor, basın mensuplarımıza başarılar diliyorum. Bu vesileyle, büyük bir gayretle çalışan ve görevlerini fedakârca yerine getiren gazetecilerimize, Manisa’mıza, Şehzadelere ve ülkemize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde çalışan tüm gazetecileri tebrik ediyor ve görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum. Halka kusursuz hizmet etmeyi ve Şehzadelerli hemşerileriyle birlikte geleceğe taşımayı ve Şehzadeler ‘in insani, kültürel ve tabi güzelliklerini yeniden değerlendirerek Şehzadelerde yeni bir medeniyet projesini temellendiren yerel yönetim kurma gayretinde olan belediyemiz; bu çabasında gazetecilerimizden her zaman destek görmüş ve onların iyi ve güzel olanın hayata geçirilmesindeki her türlü gayretlerini tüm imkânlarıyla desteklemiş ve desteklemeye devam edeceğini bu sevinçli günlerinin müjdesi olarak beyan etmek isterim.”