Başkan Çelik taraftarın isteğine kayıtsız kalmadı

Mart 02 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisaspor taraftarlarının çağrılına cevap vererek Şehzadeler ilçesinde yaklaşık 50 adet elektrik trafonun Manisaspor amblemleri ile süsletti. Trafolara Manisaspor amblemleri yapıştırılması noktasında farkındalık yaratan taraftarlara teşekkür eden Başkan Çelik, Manisaspor’a her zaman destek olmaya devem edeceklerini ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisaspor taraftarlarının sosyal medya üzerinden ilettikleri talebe kayıtsız kalmadı. Taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda şehrin farklı noktalarında bulunan Manisaspor amblemli elektrik trafolarının tamamının Manisaspor amblemi ile giydirilmesi talebine Şehzadeler Belediyesi olarak sessiz kalmadıklarını ifade eden Başkan Çelik “Geçtiğimiz günlerde Manisasporlu taraftar kardeşlerimizin kendi sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımları ve bizlere çağrısını gördük ve bu konuya kayıtsız kalmadık. Şehzadelerimizde bulunan yaklaşık 50 adet elektrik trafosunu önlü arkalı olmak üzere iki tarafına birden Manisasporumuzun amblemlerinden yaptırdık. Şehzadeler Belediyesi olarak her alanda imkânlarımız ölçüsünde şehrimizin takımı olan Manisasporumuza destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu noktada böylesine güzel bir fikri ortaya atan Manisaspor sevdalısı taraftar kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.