Başkan Çelik ilk iftarı meydanda açtı

Mayıs 27 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bu yıl Ramazan ayının ilk iftarını Cumhuriyet Meydanında kurulan 500 kişilik sofrada vatandaşlarla birlikte açtı. Ramazan ayı boyunca vatandaşlar bir arada olacağının ifade eden Başkan Çelik “Rabbim Mübarek Ramazanın ardından tüm İslam âlemini güzel bayramlara ulaştırsın” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan ayının ilk iftarını Şehzadeler Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında kurduğu 500 kişilik iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı. İftar saati öncesinde meydana gelen Başkan Çelik iftar açmak için Cumhuriyet Meydanına gelen vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra, yemek sırasında bekleyen vatandaşlara da yemek dağıtımı yaptı. Şehzadeler Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanında hayırseverlerin de desteği ile her gün 500 kişilik iftar sofrası kuracaklarını ifade eden Başkan Çelik “Bu yılda Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın ve ilk iftarın sevincini yaşıyoruz. Ramazan paylaşmaktır, berekettir. Bizde bugün soframızı Manisalı vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanında hayırsever vatandaşlarımızın da destekleri ile 500 kişilik iftar sofrası kuracağız. Bugünkü iftar soframıza destek veren Manisalı işadamımız Hüseyin Genç ağabeyimize çok teşekkür ediyorum, rabbim hayırlarını kabul etsin inşallah. Şehzadeler Belediyesi olarak Cumhuriyet Meydanının yanı sıra farklı mahallelerimizde de Ramazan ayı sonuna kadar iftar sofralarımız olacak. Rabbim, Ramazanı ruhuna uygun bir şekilde idrak edip, güzel bayramlara kavuşturmayı nasip etsin inşallah”dedi.