Başkan Çelik çalışmaları yerinde inceledi

Mayıs 21 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Halıtlı, Belenyenice ve Kağan Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Şehzadeler’ de her mahallede hizmetlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik 65 mahallemizde yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Halıtlı, Belenyenice ve Kağan Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’ e Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaçire ve Fen İşleri Müdürü Halit Ocaksev’ de eşlik etti. Mahalle ziyaretleri esnasında Fen İşleri Müdürü Halit Ocaksev yapılan çalışmalar hakkında Başkan Çelik’ e bilgiler verdi. Halıtlı Mahallesinde halkın ve muhtarlığın talebi ile bir şadırvan çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Çelik “Halıtlı Mahallemizde bulunan kabristanın yanındaki camide bir abdesthane ihtiyacı vardı. Camimizin yanında bulunana boş alana iki katlı bir şekilde projelendirmemiz yaptık. Alt katta lavabolar üst katta da şadırvan yapacağız. Halıtlı mahalle muhtarımızın mahallemizdeki en acil ihtiyaçtır şeklinde bize talebi ulaştığında hemen çalışmalar başlattık. Hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarına başladık. Nasip olursa da bir ay gibi kısa bir sürede çalışmamız tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Bu hizmetimiz Halıtlı Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“BELENYENİCE’ DE SU TAŞKINLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK”

Halıtlı mahallesinin ardından Kağan ve Belenyenice mahallelerini ziyaret eden Başkan Çelik yapılan hizmetler hakkında teknik personelden bilgiler aldı. Geçtiğimiz yıllarda Belenyenice Mahallesinin en büyük sorunlarından birinin kışın su baskınları olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak yaptıkları istinat duvarı sayesinde Belenyenice Mahallesinde su taşkınlarının önün geçildiğini ifade belirtti. Yapılan istinat duvarının Şehzadeler Belediyesinin asli görevi olmamasına rağmen vatandaşın mağdur olmaması için bu çalışmayı yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün mahallelerimizde incelemelerimize devam ediyoruz. Şuanda Belenyenice Mahallemizdeyiz. Burada daha önce yağmurların yağması ile bir taşkın söz konusu oluyordu. Belenyenice Mahallemizi her ziyaretimizde mahalle halkımızın bizden bir çözüm bulunması noktasında talepleri oluyordu. Bu konuda teknik ekiplerimiz yerinde incelemeler yaparak konu ile alakalı bir çalışmayı hızlı bir şekilde başlattılar. Belediyemizin asli görevi olmamasına rağmen burada su taşkınlarını önlemek adına, vatandaşlarımızın mağdur olamamaları için büyük bir istinat duvarı inşaa ettik. İnşallah bu istinat duvarı sayesinde vatandaşlarımız artık su baskınları ile karşılaşmayacaklar” dedi.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Belenyenice mahalle halkı olarak büyük bir sorunlarının ortadan kalktığını ifade eden Belenyenice Mahalle Muhtarı Bünyamin Mamur “Daha önce burada her yağmur yağdığında büyük bir tahribat oluyordu. Bazı evlerimiz su baskını ile karşı karşıya kalıyordu. Ayrıca buradan geçen araçlar açısından da büyük bir tehlike söz konusuydu. Ancak yapılan bu istinat duvarı sayesinde mahalle halkımız artık daha rahat bir şekilde evlerinde oturabilecekler. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi su baskınları ile karşı karşıya kalmayacağız. Bu noktada değerli Şehzadeler Belediye Başkanımız ve Belediyemiz çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi. Şehzadeler Belediyesi olarak 65 mahallede hizmetleri yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımızın daha güzel bir Şehzadeler de yaşaması için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.   

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45