Başkan Çelik 'Yaz Spor Okullarını önemsiyoruz'

Temmuz 27 ,2017

Başkan Çelik “Yaz Spor Okullarını önemsiyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamına Futbol branşında kurs gören öğrenciler ile 8 Eylül sahasında bir araya geldi. Şehzadeler Belediyesi olarak öğrencilerin sportif alanlarda da eğitim görmeleri için Yaz Spor Okullarını hayata geçirdiklerini ifade ede Başkan Çelik “Okullarda eğitim gören çocuklarımızın, yaz tatillerinde sportif açıdan kendilerini geliştirmeleri için Yaz Spor Okullarını önemsiyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında Yaz Futbol Okulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Yapılan ziyarete Başkan Çelik’ in yanı sıra Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş katıldı. Şehzadeler Belediyesi Yaz Futbol Okulu kursundan 77 öğrencinin faydalandığını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyemizin açmış olduğu Yaz Futbol Spor Okulunda eğitim gören öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bu yıl 77 öğrenci kardeşimiz bu kurslardan faydalanıyorlar. Göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar her yıl bu yaz okullarımızın açılmasında emeği geçen Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de çocuklarını bizlere emanet eden, yaz spor okullarımıza gönderen ailelerimize ediyorum. Yaz Spor Okullarımız ile istiyoruz ki çocuklarımız yaz tatillerinde spordan kopmasınlar, sor ile iç içe olsunlar. Okullarda bilgi açısından kendilerini geliştiren çocuklarımız bu yaz spor okulları ile sportif açısından da kendilerini geliştirsinler. Yaz Spor Okullarımızda bizlere destek veren Şehzadeler Halk Eğitim Müdürlüğümüze’ de çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çelik, açıklamaların ardından futbol kursuna katılan öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.