Başkan Çelik, Şehzadeler ilçe teşkilatını ağırladı

Eylül 16 ,2017



Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, yeni yönetimi ile birlikte ilk ziyaretini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e gerçekleştirdi. Ak Parti olarak büyük Türkiye’yi inşa etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik “Bizim büyük bir medeniye mefkûremiz var. Bu nedenle her türlü fedakârlıktan kaçınmadan, üzerimize düşen görevi sonuna kadar en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 20 Ağustosta yapılan kongre ile yeniden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Tonguç ve yönetimini Başkanlık makamında ağırladı. Kongreden sonra ilk ziyaretlerini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “20 Ağustos tarihinde yapılan 2.Olağan Kongremizde Genel Merkezimizin de takdiri ile yeniden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine seçildik. Seçimin ardından ilk ziyaretimizi de Şehzadeler ilçemizin değerli Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik’ e gerçekleştirmek istedik. Değerli Belediye Başkanımız bizim için çok değerli, birlikte çalışmaktan yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğumuz bir kardeşimiz. Bugünkü ziyarette 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi büyük bir heyecan yaşıyorum şuan. Çünkü o zaman tüm teşkilatımız ile birlikte hep beraber dimdik bir kale gibi Belediye seçimlerini kazanmak için çalıştık. Bundan sonra ki süreçte te inşallah aynı şekilde bir arada olacağız. 30 Mart tarihine geri dönecek olsaydık, bizler yine değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile birlikte çalışacağımızı taahhüt ederdik. Kendisi ile birlikte çalışmaktan büyük bir gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

“BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENLERİ YAPACAĞIZ”

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu nazik ziyaretleri için değerli AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanımız ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum, 2.Olağan Kongrede güven tazeleyen Başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum. Kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatımızı her kademesinde görev almış olan, emek vermiş olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bülent Karaman kardeşimiz gibi yitirmiş olduğumuz dava arkadaşlarımıza da Rabbimden rahmet diliyorum. AK Parti kendisini Ülkesine ve Milletine adamış olan siyasi bir harekettir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için büyük bir avantaj ve büyük bir şanstır. Kendisini ülkesine adamış olan, ülkesi için çırpınan bir lidere mensubuz. Bu bağlamdan bizler AK Parti teşkilatları olarak Türkiye’nin daha da büyümesi ve güçlenmesi için çaba ve gayret sarf etmeliyiz. Bizler bir aileyiz. Böylesine güzel bir ailenin mensubu olmaktan son derece büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar teşkilatımız ile birlikte olumlu güzel hizmetlere imza attık. Bundan sonra da aynı şekilde teşkilatımız ile bir arada olacağız. Bizler AK Partililer olarak siyaseti bir ikbal kaygısıyla yapılan bir hareket olarak görmüyoruz. Bizler aziz olan Milletimize ve insanlığa hizmet etmek için siyasetin içerisindeyiz. Bizim büyük bir medeniye mefkûremiz var. Bu büyük medeniyetin inşaası sürecinde bir tuğla da biz koyabilsek o zaman ne mutludur bize diye düşünüyoruz. Bu nedenle bu davanın neferleri olarak her türlü fedakârlıktan kaçınmadan, üzerimize düşen görevi sonuna kadar en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Değerli ilçe Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Ayrıca ilk ziyaretlerini tarafıma gerçekleştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45