Başkan Çelik Polis teşkilatının 172.kuruluş yılını kutladı

Nisan 09 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Polis teşkilatının kuruluşunun 172.yılı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Emniyet teşkilatının ülke’nin huzur ve refahı için canla başla çalıştığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en şerefli kurumlarından olan Polis Teşkilatı’nın 172.kuruluş yılını kutluyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Polis teşkilatının 172.kuruluş yılı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında “Bu vatan topraklarında biz vatandaşları rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamaları, rahatça uyku uyumaları için canla başla çalışan tüm emniyet mensuplarının, Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.yılını kutluyorum. Bizler sıcak yataklarında rahat bir şekilde yatarken, emniyet mensuplarımız gecenin yarısında görevi başında canla başla çalışarak, şerefleri ile görevlerin ifa ediyorlar. Güvenin diğer bir adı olan şanlı Türk Polisi, vatan hainlerine karşı yürüttüğü operasyonlar ile de tüm Türk halkının göğsünü kabartmaktadır. Bu duygu ve düşüceler ile Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172.yılını kutluyorum, Şehit Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatanı milleti için gece gündüz görev yapan polislerimizi de tebrik ediyorum”dedi.