Başkan Çelik 'Mevlid Kandili değerlerimizi yeniden hatırlama fırsatı veriyor'

Kasım 28 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peygamber Efendimiz’in dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında İslam Coğrafyası için birlik çağrısında bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Mevlid Kandili nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajda “Tüm Manisalı hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandillerini tebrik ediyorum. Sevgililer sevgilisi âlemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz Muhammed (SAV) Dünya’ya teşriflerinin 1446. yıl dönümündeyiz. Kendisini salatuselam ile anıyoruz. İslam coğrafyası ve İslam âlemi için bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Kandiller bizler açısından son derce önemli bir dayanışmanın örneğidir bu vesile ile insanlar bir araya geliyor değerlerimizi tekrar hatırlama fırsatı veriyor. Bunun için benim en büyük duam ve temennim yeryüzünde akmakta olan kan ve gözyaşının dinmesidir. Allah nice mübarek kandillere ulaşmayı bizlere nasip eylesin. Birlik ve kardeşlik içerisinde yaşamayı tüm milletimize ve İslam coğrafyasına nasip etsin” dedi.