Başkan Çelik İstanbul'daki Manisalılarla bir araya geldi

Haziran 05 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği iftarda İstanbul’ da yaşayan Manisalılarla bir araya geldi. Başka şehirlerde yaşayan Manisalıların bir vakıf çatısı altında bir araya gelmesinin güzel bir çalışma olduğunu belirten Başkan Çelik “Böylesine güzel bir yapıyı kurarak Manisalı hemşerilerimizi bir araya getiren Vakıf Başkanımız ve tüm yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Vakfı’nın İstanbul’ da bulunan genel merkez binasında düzenlediği geleneksel iftar programında, İstanbul’ da yaşayan Manisalılar ile bir araya geldi. Manisa Vakfı Genel Merkezinde düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Vakfı Başkanı Vakıf Başkanı Ercan Oğuz, vakıf yöneticileri ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı. İftar programına katılan Manisalılara teşekkür eden Vakıf Başkanı Ercan Oğuz “Her yıl düzenlediğimiz iftar programı ile Manisalıları buluşturma gayretinde oluyoruz. Vakıf Merkezinde yapmamızda ki gaye buraya olan aidiyeti arttırma niyetinde olduğumuzdandır. Bu mekân hepimizin, her zaman herkesi bekliyoruz. ”dedi.

“MANİSALI HMEŞERİLERİMİZ HER YERDE GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR”

Düzenlenen iftar programı ile İstanbul’ da yaşayan Manisalıları bir araya getirdiği için Manisa Vakfına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle böylesine bir organizasyonu gerçekleştirerek İstanbul’ da yaşayan Manisalı hemşerilerimizi bir araya getiren değerli Manisa Vakfı Başkanımız Ercan Oğuz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Biz Manisalılar Fatih’in yetiştiği şehrin evlatlarıyız. Bugün İstanbul’da yaşayan Manisalı hemşerilerimiz Fatih’in Fethetti bu nadide topraklarda hayatlarını sürdürüyorlar. Kimileriniz bu şehirde farklı makamlarda farklı görevlerdesiniz. Kimi hemşerimiz ise kurduğu işlerle İstanbul’ da ticaret hayatını sürdürüyorlar. Bu noktada tüm hemşerilerimizin başarılı işlere imza atmasını çok önemsiyorum ve her gittiğimiz yerde bir Manisalının olması bizleri çok mutlu ediyor. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi ebediyete kadar sürdürsün inşallah” dedi.