Başkan Çelik Bayram Namazını Turgut Özal' da kıldı

Temmuz 05 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Bayram Namazını Turgut Özal Mahallesi Hacı Mahir Camiinde kıldı. Bayram namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen herkesle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik teşkilat mensupları ile birlikte Bayram Namazını Turgut Özal Mahallesi, Hacı Mahir Camiinde kıldı. Turgut Özal Mahallesindeki bayram namazına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ali Özyiğit, Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal, Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazını vatandaşlarla birlikte kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Turgut Özal Mahallesinde her bayram namazının ardından 40 yıldır geleneksel olarak sürdürülen Halise hayrına katıldı. 40 yıllık gelenek nedeni ile Turgut Özal Mahalle sakinlerine teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Ramazan Bayramında, bayram namazımızı Turgut Özal Mahallemizde eda ederek, hemşerilerimiz ile bayramlaştık. Namazın ardından Mahallede 40 yıldır sürdürülen bir gelenek var. Bayram namazının ardından herkes bu eve gelip halise ismi verilen bu yörenin de keşkeğine benzeyen, ikramdan yiyorlar. Tüm mahalle halkı eksiksiz buraya gelerek bu halise’ den tadıyorlar ve birbirlerinin evini ziyaret ederek bayramlaşmaya devam ediyorlar. Böylesine güzel bir geleneği 40 yıldır sürdürdükleri için Turgut Özal Mahallesindeki hemşerilerimi tebrik ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.