Başkan Çelik 'Babamızın rızasını kazanmak en büyük önceliğimiz olmalıdır'

Haziran 16 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında tüm babaların babalar gününü kutlarken, anne-baba hakkının önemine dikkat çekti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik babalar günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları ifade etti: “Türk kültürü ve geleneğinde baba ailenin temel direği olarak görülür. Baba adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeler. Babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcarlar. Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, mübarek 3 aylarda babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bütün hayatı boyunca kendisini ailesine adayan, yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılık beklemeden veren tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat dilerim” dedi.