Bakan Eroğlu'ndan Şehzadelere Ziyaret

Mayıs 12 ,2016



Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’ ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Bakan Eroğlu’nu Şehzadeler’ de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden başkan Çelik “ Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen sayın bakanımızın Belediyemizi 3.defa ziyaret etmesi bize verdiği değerin bir göstergesidir” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Manisa ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Bakan Eroğlu’ nu Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte Belediye’ nin girişinde karşıladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ nu Şehzadeler’ in şehrinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle Sayın Bakanımıza Şehzadeler şehrine hoş geldiniz diyorum. Sayın Bakanımızın belediyemizi bu 3.ziyaretleri oluyor. Yeni kurulan bir belediyeyi 3.defa ziyaret ediyor olması da bize ne kadar sahip çıktığının Manisa’ya, Şehzadeler’ e ne kadar büyük önem verdiğinin bir göstergesidir. Biz kendisini Manisa’mızın bir bakanı olarak kabul ediyoruz. Şehzadeler’ in, Manisa’nın problemleri ile ilgili ne zaman kendisine ulaşsak bizi bir abi gibi şefkatle karşılıyor ve adeta Manisa’nın Bakanı, Milletvekilli olduğunu hissettirerek taleplerimize hep olumlu cevaplar veriyor. Ben Şehzadeler halkımız adına, bu güne kadarki destek ve hizmetleri için minnetlerimi sunuyorum. Belenyenice ve Sarma Barajları Sayın Bakanımızın Şehzadeler için yeni vermiş olduğu müjdeler arasındadır. Ama Manisa’nın ve Manisa halkının kırk yıllık bir Spil’ e çıkma hayali vardı. Ben göreve geldikten sonra bu konu ile ilgili yoğun bir mesai harcadım. Sayın Bakanımızı defalarca ziyaret ettim. Değerli Bakanımızın’ da ısrarlı takipleri nihayetinde teleferik ile ilgili ihale yapıldı nasip olursa önümüzdeki günlerde de temeli atılacak ve Manisalıların kırk yıllık hayali gerçeğe dönüşmüş olacak. Sadece bu teleferik projesini Sayın Bakanımızın hayata geçirmiş olması bile Manisalıların kendisini şükranla anlamaları için yetecektir. Spil Dağı’nın zirvesine isminin altın harflerle yazılması gereken bir bakanımızdır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben tüm destekleri için, halkımız adına, Manisalılar adına kendilerine tekrar şükranlarımı sunuyor Şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

“DÜNYADA CENNETİ GÖRMEK İSTEYENLER SPİL DAĞINA GELSİNLER”

Daha öncede çeşitli vesilelerle Şehzadeler Belediyesini birkaç defa ziyaret ettiğini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “ Şehzadeler şehrinde yapmış olduğunuz bu sıcak karşılama nedeni ile hepinize çok teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi Şehzadeler Belediyemize bu 3.ziyaretimiz. Belediye Başkanımız gerçekten çok çalışkan biri. Şehrine hizmet etme heyecanı ve aşkı var kendisinde. Bu nedenle Başkanımı yürekten seviyorum. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Belediyelerle en çok münasebeti olan bir bakanlıktır. Barajlar, Milli parklar ve Orman yerleri hep bize ait. Bugün buraya gelirken iki tane baraj müjdesi ile geldik. Ama Spil Dağı muhteşem bir eser olacak. Çok güzel bir proje hazırlandı. Projeyi hazırlayan firmamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Spil Dağı Türkiye’nin ve Dünya’nın en çok tanına bir merkezi olacak. O bölge ile ilgili tüm projeler tamam, teleferik ile ilgili sorunlar çözüldü. Spil Dağı için yapabileceğimiz en güzel şey artık iyi bir şekilde tanıtımını yapmaktır. Bu tanıtımını da hep birlikte yapacağız inşallah. Bugünkü ziyaretimin bir nedeni de budur. Spil Dağı her bakımdan şifa kaynağı bir dağ. Dünyada Cenneti tasavvur etmek çok zor ama en azından bir nebze Cenneti Dünyada görmek isteyenler Spil Dağına gelsinler. Biz yapacağımız çalışmalarla oraları daha da güzelleştireceğiz. Manisa inşallah çiçek gibi olacak. Bunun için hazırız, tüm çalışma arkadaşlarımıza gereken talimatları verdik. Manisa’ ya pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Çünkü Manisa Şehzadeler şehri, Osmanlıya Padişah yetiştirmiş muhteşem bir diyar. Bende yeni Mühendis olduğumda Manisa’ ya geldiğim zaman hayran kalmıştım” dedi. Konuşmaların ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bakan Eroğlu’na Manisa Mesir Macunu, Kiraz ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45